Jag måste tillåta mig att sovaDet tar mycket energi att hela tiden försöka göra tvärtemot. Det sjuka är starkt men för att vinna måste jag vara ännu starkare. Jag märker tydligt att jag sov alldeles för få timmar förra natten. Sömnen är otroligt viktig för att jag ska orka kämpa och göra tvärtemot. Jag önskar att det inte var så svårt att tillåta mig att sova och vila. Det är så mycket lättare att straffa mig själv genom att låta bli. Det är det som känns rätt eftersom jag har lärt mig att det ska vara så men nu ska jag göra tvärtom och lära mig att det är rätt att sova och vila så mycket som kroppen behöver.

Dagen har varit helt okej annars. Veckoutvärdering och helgplanering har stått på schemat idag. Jag hade svårt med att komma på mål inför helgen men beslöt mig för att fortsätta med samma som jag satte upp innan påsk, nämligen att inte dra ner på maten och att inte öka motionen. Sedan la jag till att jag ska tillåta mig att vila. Det är det som känns viktigt nu eftersom viktuppgången känns extra jobbig just nu...

Nu ska jag krypa ner under täcket. Imorgon sover jag förhoppningsvis lite längre så att jag kan ta igen förlorad sömn. Det behövs om jag säger så.


Jag hade inga problem med att somna när jag var liten i alla fall.
Och golvet tyckte jag om redan då, precis som jag gör nu! ;-)Kommentarer
Postat av: Anonym

Alltså jag underar över det här med golvet. Jag hamnar också lätt på golvet när jag har ångest. Jag sitter hellre på golvet. Är det ofta så vid ångest att det är lättare att hantera den på golvet och i såna fall varför? Vet du?

2012-04-14 @ 08:04:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0