Livet tar snabba vändningar iblandJag minns inte senast jag gick upp så tidigt som klockan 6.03. Efter alldeles för få timmars sömn rullade jag ur sängen, gjorde mig iordning, gick igenom mina anteckningar (frukost var jag alldeles för nervös för att få i mig) och började vandringen ner mot stan och tentasalen. Upptäckte när jag gick hur mycket jag älskar att vara ute på morgonen. En morgonpromenad när staden håller på att vakna upp är alldeles fantastisk. Fler sådana ska det bli.

Tentan gick okej...tror jag. Vågar inte hoppas på för mycket (och ja, mitt självförtroende är i botten). Men ett godkänt ska jag förhoppningsvis kunna skrapa ihop till. Efter några timmar hemma blandat med lunch, städning och slöande mötte jag Frida vid "vår" rondell. Det blev en tur ner på stan och sen ett hejdå. Hon flyttar till Sundsvall imorgon nämligen. Kommer sakna min norrländska vän. Vi pratade geografi idag och jag lärde henne att Helsingborg inte ligger söder om Malmö och att Helsingör ligger i Danmark. Ja, det är långt mellan Skåne och Norrland. ;-)

Nu har jag för tredje kvällen mättat magen med svampsoppa. Blev nöjd med den faktiskt. Kom förresten på att jag har ätit helt vegetariskt i tre dagar nu utan att tänka på det. Behövs det ibland det också. Men i helgen blir det inte vegetariskt. Pappa och storasyster är på väg hit nämligen.

Jag kan inte beskriva hur skönt det är att tentan är över och att jag har en helt fri helg. Perfekt för familjebesök och skördefest på Öland!


Titta vilka sötnosar jag hittade när jag var på promenad för
några dagar sedan!Kommentarer
Postat av: sara

du ska allt se att tentan gick bra! våga tro på dig själv, du är fin lilla vännen. kram <3

2011-10-01 @ 13:11:28
URL: http://misssteinholtz.blogg.se/
Postat av: frida

och jag kommer sakna min skånska vän!

2011-10-02 @ 17:59:57
URL: http://fridahelgessons.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0