Lite vilsenHär går man hela vägen till skolan (cykeln är fortfarande på cykelsjukhuset) för att köpa två kompendium, och så är receptionen stängd på grund av sjukdom. Jag suckade djupt och fick vandra hemåt igen. På ditvägen gick jag vilse och hamnade nästan ute på Ölandsbron, men jag lyckades lokalisera mig rätt via en skylt mot idrottsplasten och att jag sedan såg skolan på andra sidan vägen. Jag har gått vilse i Kalmar ganska många gånger på bara en vecka...

Nu ska jag snart vandra bort till Pressbyrån som jag misslyckades med att hitta igårkväll. Jag ska hämta ett paket där och senare hämta cykeln som förhoppningsvis är hel igen. Därefter ska jag susa ner till stan och fixa passerkort till skolan och sedan kanske hitta något fint i en affär.

Solen skiner och det blåser inte ett enda dugg. Och så är det fredag. Härligt!

Kommentarer
Postat av: Mia

Jättefina lägenhetsbilder vännen, det ser så mysigt ut!

Känns det bra att vara där? Hoppas det och att du kommer att hitta massor av nya fina vänner och ha roligt framförallt!Ha en bra helg!

Kram Mia

Postat av: frida (i din klass =) )

Hej hej!

(nu tänker du: hur faan ha hon kunnat hitta HIT?) hehe, men allt går ju att hitta på internet säger jag. Men fin blogg.:)Tro inte att jag såg dej ute något på nollningen, var du där? Vi ha ju som inte hunnit prata något än, lite synd. Bättring där! Näe det jag tänkte tipsa om ang det du skrev om att gå vilse i kalmar är att skaffa en karta. :D Fick en första dagen av min hyresvärd och den har fan varit guld värd! MEN du är kanske en sån här person med bra lokalsinne som lär dej fort, jag hör dock inte till de lyckligt lottade. ^^ Imorgon har vi läsdag, går läsningen bra för dej?

2011-09-08 @ 22:46:10
URL: http://fridahelgessons.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0