Ett stort paket kom på postenFör att åka tåg med en kanin behöver man en transportbur. Den vi har hemma är alldeles för klumpig så då fick jag snällt klicka hem en. Jag blev glad när beställningen kom så pass snabbt, annars hade det blivit lite problematiskt att ta med Esmeralda på tåget. I samma veva beställde jag hö eftersom det var ett bra pris, så jag var alltså glad och nöjd med min beställning. Mindre glad blev jag när jag skulle hämta paketet i förmiddags. Det var ett jääättestort paket och jag undrade hur tusan jag skulle få med det på cykeln... dessutom blåste det typ storm ute, och gör fortfarande för den delen. Fråga mig inte hur jag gjorde men jag lyckades gå med det stora paketet med hjälp av cykeln hem. Det var nog en rolig syn.

Så ett tips är att tänka efter hur stort paketet kan bli och om man har möjlighet att ta hem det på ett inte alltför jobbigt sätt. I will remember that.

Men jag klarade ju det också. Tumme upp!


Inte så litet nä...Kommentarer
Postat av: frida

MEN GUD. cykla du hem med DET DÄR?! :P det är faan bra gjort. Men sofie, storm? jag bo ju förtusan inte mer en 2km ifrån dej och jag har ju inte kännt något? Va äre för konstigt på djurängen egentligen? :P

2011-09-14 @ 20:20:37
URL: http://fridahelgessons.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0