Det finns väl en mening med allt?Jag har haft en helt underbar helg. När mamma och jag åkte från farmor och landet (pappa är kvar för att jobba tills imorgon) stannade vi i Tomelilla och besökte Bo Ohlsson, det är en affär alltså med typ allt möjligt. Jag fyndade adventsljusstakar till halva priset och så avslutade vi med att äta en korv från Pölsemannen. (jag svalde ångesten och insåg att det var det lunchalternativet som fanns)

Hemma blev det lite pyssel innan jag cyklade till stallet. Perfekt väder för en ridtur och det var en lycklig tjej som efter 4 veckor satt på hästryggen igen. Då finns det liksom bara här och nu, och det är det jag älskar så mycket. Inga andra tankar som stör, utan det är hästen och jag.

Cyklade hem, packade det sista och åkte till tåget. Tåget som skulle ta mig till tåget var försenat. Jag som inte hade sådär jättemycket tid att hämta biljett och byta tåg på centralen blev lite smått stressad. När det dessutom var massor av folk som skulle på och av på stationerna blev jag så klart ännu mer stressad och såg minuterna ticka iväg. På centralen slängde jag mig av tåget, fick ut min biljett och sprang nerför rulltrappan med väskan. Jag såg precis bakre vagnen av tåget åka iväg. Så där stod jag kvar, ensam på en tom perrong.

Det var bara att ringa mamma och ta tåget tillbaka. Nu sitter jag här hemma igen. Får ta tåget imorgonkväll istället. Så kan det gå. Det finns väl en mening med allt? Man säger ju det. Och då måste det finnas en anledning till att jag missade tåget? Vi kan ju låtsas det i alla fall.Kommentarer
Postat av: frida

hahah! Du, jag kommer skylla ALLT på eric Saade om tentan inte går som jag vill! ;) haha! pluggar du hårt? :)

2011-09-27 @ 16:33:16
URL: http://fridahelgessons.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0