Nya intryckJag är tacksam att ni bryr er om mig, det värmer i hjärtat. Om jag har gått ner i vikt eller inte tänker jag inte sitta och skriva om, dels för att jag inte vill ha tankarna på det och sedan för att jag faktiskt inte har någon aning. Jag har inte vägt mig sedan mitt sista samtal (januari) med min behandlare, men jag erkänner att jag väldigt gärna skulle veta vad jag väger eftersom tankarna är riktigt elaka. Men jag tackar för er omtanke!

Idag har vi haft två lektioner. Det har nog inte hänt på väldigt länge, men jag tycker att det var skönt. Vi har för mycket fritid för min smak, men det är nog mycket för att jag behöver hjälp med att få struktur på dagarna. Efter skolan handlade jag frukt på marknaden som är på universitetet på tisdagar och åkte sedan hem, dumpade mina saker och gick för att möta Kristin. Vi tog en härlig promenad och fick se lite nya delar av Brighton. Det behövdes.

Jag håller på att leta hotell i Oxford. Mamma kommer förmodligen hit nästa helg och då tänkte jag att några dagar i Oxford kunde passa bra. Så är det någon som har tips på något bra hotell, eller något annat trevligt i Oxford, so let me know.

Nu blir det nog en liten promenad längs strandpromenaden i den härliga friska kvällsluften.


Vi hamnade uppe på någon bro. Bra utsikt hade vi i alla fall.


Preston ParkKommentarer
Postat av: Mia

Jag tyckte att den anonyma kommentaren var onödigt, det ÄR inte vikten som är viktigt. Förutom då när man verkligen behöver läggas in...ja du fattar vad jag menar. Nu är det ju alla framsteg du faktiskt gjort som spelar roll och du HAR tagit stora kliv, och jag är grymt imponeras. Önskar att jag fått behandling tidigare och fått komma till Varberg men ja, nu är det som det är och jag ÄR på väg åt rätt håll och livet är skönt helt enkelt!Ha det fint i världens bästa land!Kramar Mia

Postat av: Anonym

De flesta collegen har några rum som är B&B om man känner för att testa på collegeliv.

2011-05-12 @ 23:30:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0