SkärgårdsdrömmarJag hittade världens finaste Saltkråkanhus på Norröra (där de spelade in Saltkråkan). Mamma och pappa är dessvärre inte så sugna på att hyra det eftersom det inte finns rinnande vatten. Man får pumpa vatten och tvätta sig i en balja/havet. Jag tyckte att det lät kul och mysigt, det tyckte inte dom. Vi får väl se vem som vinner i slutändan! ;-)

Förutom att leta semesterstugor har jag faktiskt pluggat idag. Är nästan färdig med "Summary practice", ska skriva det lilla sista imorgon innan jag skickar det till snälla Malin som lämnar in det åt mig. Skolan börjar imorgon nämligen, men jag åker tillbaka först på onsdag. Vi har bara en lektion imorgon och sen tenta på fredag, så jag kände att jag likagärna kunde vara hemma några dagar till.

Stallet har jag också hunnit med idag. Red en mysig tur. Viril hoppade till för några fåglar och lekte vildhäst en liten stund, men annars gick det bara bra. Några regndroppar kom från de mörka molnen den sista biten också. Och promenad med lillasyster nu ikväll blev det också.

Nu ska jag lägga pussel (beroende) och sedan bädda ner mig i sängen och titta på film. Det dröjer nog ett tag innan jag kan stänga ögonen.


Saltkråkan är en av mina favoriter!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0