I don't wanna go backIdag gick jag till och från universitetet. Jag får sådana där konstiga idéer ibland. Att gå ena sträckan går väl an, men fram och tillbaka är nog lite att ta i. Men jag har ätit bra under dagen, så det väger väl upp? Fast jag vill inte behöva gå tre timmars promenad varje dag för att kunna äta bra. Som ni säkert har märkt så åker jag ganska mycket berg- och dalbana nu. Och tro mig, jag försöker ta kontrollen.

Jag håller på att spara min gamla blogg, kopierar alla inlägg och sådär. Ganska intressant att läsa igenom allt. Jag går bakåt i tiden och har precis gått igenom hela tiden på behandlingshemmet i Varberg. Jag letar just nu efter motivation som ska få mig att hålla ögonen på målet. Jag vill börja plugga ett program till hösten och då måste jag hålla huvudet över ytan.

I början av behandlingen hade jag skrivit ett inlägg om hur en middag hade gått:
 • Jag åt upp salladsbladen först och sorterade sedan paprikan, ärtorna och majsen i varsin hög. Jag åt en hög i taget.
 • Jag satt med benen uppe på stolen och fötterna i luften. Jag blev tillsagd att ta ner fötterna på golvet.
 • Jag åt klyftpotatisen efter storlek. Dom sista la jag upp på en rad så att jag var säker på att jag åt dom i rätt ordning.
 • Jag försökte smeta ut såsen på tallriken så mycket som möjligt.
 • Jag blev tillsagd att skrapa upp såsen som var på kanten på tallriken.
 • Jag stirrade ner i tallriken under hela måltiden.

 • Inte vill jag tillbaka till det? No way.

  Imorgon blir det sovmorgon. Det tycker jag att jag förtjänar. Och just det, den engelska grammatiken kan jag lägga åt sidan nu eftersom jag blev godkänd på tentan. Wihoo!  Kommentarer

  Kommentera inlägget här:

  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback
  RSS 2.0