Det gäller att våga levaIdag kom solen tillbaka, och därav lite av solbrännan. Jag och Malin tog en promenad och hamnade mitt i ett hyllningståg till Brightons fotbollslag som tydligen har avancerat eller något. Vi gick där och sjöng med och då tycker vi att vi borde räknas som fotbollsfantaster nu. Eller just det, en match ska vi kanske gå på också. När vi kom hem gjorde vi pannkakor. Pannkakor med hallonsylt passade utmärkt denna söndagskväll!

Igårkväll följde jag förresten med Frida och Kristin till en park här i närheten och tittade på en ljusshow. Hela parken var upplyst av många eldar i olika former. Det var en häftig upplevelse! Och ett perfekt slut på en annars tråkig och seg dag.

Morgondagen är ganska oplanerad. Ingen skola, men uppsatsskrivande lär det nog bli. Och bio på kvällen antagligen.

Ja, ibland känns livet okej måste jag säga. Det gäller nog mest att våga leva det. Denna dagen hade slutat helt annorlunda om jag hade följt det elaka monstrets planer. Så ett poäng till mig!


Här görs det pannkakor!


Hela St Ann's Well Garden var upplyst av eldar!Kommentarer
Postat av: mamma

Hurra ännu ett poäng!! Kämpa på dottern vår, vi håller på dig!!

kram mamma

2011-05-09 @ 13:02:15
Postat av: Anonym

Hur går det för dig med maten? Du ser så himla mager ut på bilden, dina armar ser utmärglade ut och din bröstkorg och nyckelben sticker ut. Din stackare, hoppas att mår bättre än din kropp visar.Gott med pannkakor i alla fall :)

2011-05-09 @ 16:04:24
Postat av: Annika

Jag undrar hur man är som människa, när man skriver så negativa elaka saker om någon och sedan inte kan stå för det man skrivit. Jag håller inte alls med om det vederbörande skriver heller. Man ser mkt smalare ut när man spänner armarna.Jag tycker du är en fantastisk människa som vågar o kan skriva om allt detta som du varit med om. Kram

2011-05-09 @ 22:03:21
Postat av: Annika

Du som skriver anonymt. Hur kan man skriva så elakt utan att våga stå för det man skriver? Håller inte alls med dig heller. Man ser mkt smalare ut när man spänner armarna. Jag tycker du är helt fantastisk Sofie, som vågar o kan skriva om allt som du varit med om. Heja dig! Kram

2011-05-09 @ 22:13:00
Postat av: viktoria

Oj vilka kommentarer. Jag håller däremot inte med någon av varken anonym eller Annika! Däremot säger jag till dig - Kämpa på fina du!! :) Hoppas du har det underbart i England!! KRAAAM!!

2011-05-10 @ 18:33:53
URL: http://enlivsblandning.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0