SöndagsmysIdag blev det återigen en promenad till Marinan i vårsolen. Bakluckeloppis och marknad var vårt mål. Loppisen stängde när vi kom och marknaden var inget att hurra för, men vi fick en trevlig promenad och ska återvända till loppisen nästa söndag. På vägen gick vi rakt igenom något jippo med gamla motorcyklar. Inte för att jag är speciellt intresserad av motorcyklar, men det var roligt att se alla gamla modeller. Fanns många roliga.

Ett mål till med dagen var att köpa fisk&chips, så vi köpte från ett ställe och satte oss på stranden. Maten var ingen höjdare den heller, osaltat till tusen. Nä, nästa gång litar jag på att Malin tar med sig ett saltkar. Det har hon lovat. Och så får vi nog hitta ett bättre ställe. Men trots våra "misslyckanden" var det en trevlig och mysig söndagseftermddag. Vi gjorde sådär lagom mycket.

Det tråkiga är att min mage protesterade nu efteråt med att ge mig en jobbig magkatarr så att jag nästan vek mig av smärta. Jag kan tänka mig att det är en blandning av stress och ångest över maten. I don't like it.

Nu ska jag få i mig lite soppa tänkte jag. Den planerade linsgrytan tar jag imorgon istället när aptiten förhoppningsvis är bättre. Skypedejt med familjen sedan och slutligen promenad med Malin. Det får avsluta min vecka. Jag kanske kan klämma in lite grammatikplugg ikväll också. Vi får väl se.

Många gamla motorcyklar fanns där.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0