Sol och marknadJag kommer ingenstans med min Summary. Känns helt omöjligt just nu. Den ska vara inlämnad på måndag, men eftersom familjen kommer på torsdag tänkte jag försöka göra så stor del som möjligt nu innan. Får väl se hur det  blir med den saken.

Dagen har tillbringats i skolan. Vi har haft vårväder på riktigt idag! Satt ute på lunchen och njöt av värmen från solen. Det var marknad på Libary square också. Det är alltid fruktmarknad på tisdagar, men denna veckan är det tydligen "Green week" så där var många andra roliga saker. Jag fick pennor och överfallslarm från polisen. Och så köpte jag frukt såklart.

Väl hemma blev det en promenad till Marinan med Malin, och så har jag skypat med mammsen och pappsen. På torsdag får jag läkerol! Underbart! Imorgon ska vi på utflykt. Denna gången till West Sussex. Och så är det tåg som gäller. Ska bli mysigt.

Nä, nu får jag ta tag i pluggandet. En promenad först kanske...kan inte koncentrera mig i alla fall.
Marknad på Libary squareKommentarer
Postat av: Mia

Okej host, harkel Here it comes....

Jag beundrar dig så grymt mycket för att du tog steget och åkte iväg till Darling Brittain. Fattar du vilken styrka du besitter! Även om det är skittufft så gör du det och det ska du ha all cred för.

Apropå Summaryn så ta det lilla lugna, oftast är det ju så att desto mer man tänker att man "borde" desto mer motstånd känner man inför den.Kram Mia


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0