SkakigtIdag har vi tvättat. Det var tre veckor sen sist så det var verkligen dags nu. En sak har jag lärt mig och det är att det är väldigt tacksamt att ha tvättmaskin hemma och slippa gå iväg med stora väskor. Det är inget kul alls och det är absolut inga roliga pengar.

Mitt mående är inte på topp, och då menar jag mest den psykiska delen. Det är mycket som snurrar runt i huvudet och jag klarar inte riktigt av att kontrollera det. Det är tufft att leva i den "vanliga världen", och då jämför jag med bomullsvärlden som jag har levt i under alla år i behandling. Prat om vikt, mat och motion finns överallt hela tiden. Det är jobbigt. Tankar som att svälta, motionera tills jag ramlar ihop och sedan åka hem till det trygga där hemma finns. Men jag vet att det inte är det jag vill, utan jag vill klara av de här månaderna och visa för mig själv att jag kan och att det friska livet är så mycket roligare att leva.

Imorgon ska vi på utflykt med skolan. Vi ska se lite mer av East Sussex, vilket ska bli kul. Inte så kul att vi ska mötas innan nio på morgonen, men det får väl gå. Och så håller vi tummarna för sol!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0