Jag bär med mig de bra stundernaNu är mitt 2000-bitars pussel klart! Finally! Nästa gång blir det 3000 bitar, men det väntar jag nog med ett litet tag. Nu kan jag städa mitt rum ordentligt också eftersom jag hade pusslet på golvet. Inte det smartaste kanske, men ja det funkade.

Idag har jag verkligen försökt ta det lugnt, men till slut blev myrorna i benen för många och jag gick en promenad. Men jag har suttit ner och läst en del idag vilket har känts bra. Nu ikväll cyklade jag till stallet och det blev en härlig ridtur i perfekt sommarkvällsväder. Det doftade sommar, korna råmade och hästarna var pigga och glada. Det kan inte bli bättre.

Sommaren är härlig och jag tänker njuta av varje dag. Det är okej att må dåligt, men det går att vända det dåliga måendet till något bra. Det har jag fått erfara idag. Jag tänker inte ge upp.Kommentarer
Postat av: Mia

Du kommer att klara det absolut, det är som det står på Nike tröjan "Just Do It". Jag sitter i samma sits nu man liksom tokkämpar och dras tillbaka och tar sig upp igen osv. Men det går och vi kommer att klara det!

Kramar Mia


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0