Förutom sjön i fötterna känns det braNär jag var liten kommer jag ihåg att jag tyckte att det var jättejobbigt att sätta upp krocketplanen. Det tog en evighet kändes det som, men idag var det inte så farligt. Jag och storasyster dammade av det gamla krocketspelet och spelade några matcher. Det var åratal sen sist, men ganska kul är det.

Efter krocketspel och lite läsande vandrade jag till bussen. Det var längesen jag var i Malmö och det har hänt en del där de senaste månaderna. Jag mötte senare upp lillasyster för förhandsvisning av filmen Kronjuvelerna. Vi fick gratis popcorn och läsk, vilket vi tyckte var bra. Filmen var bra den också.

Nu sitter jag med magen full av jordgubbar. Benen har jag högt upp i luften eftersom jag har fått vätska i benen och fötterna, och det gör ont. Usch och fy. Det blir att sova med benen högt i natt och hoppas att det är bättre imorgon.

Det känns ganska bra just nu. Om vi tar bort vätskan då...

Krocket var lite kul...


...och jordgubbar mumsigt som vanligt.
Kommentarer
Postat av: S

Det finns säkert många skäl men vad har du fått för förklaring till vätskan i benen? Jag har försökt hitta samband för när det blir så för mig, mina vader känns svullna relativt ofta, fötterna och fotlederna också tror jag men eftersom jeansen stramar över vaderna märker jag det mest. Ibland är det före mens (jag är inte underviktig eller så), men långt ifrån alltid vad jag kan se.

2011-06-17 @ 09:03:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0