Dagarna gårJag ligger i sängen, har musik i öronen och dricker te ur min fina termosmugg jag fick av Ie i julklapp. Kom hem för någon timme sedan. Lärarna hade anordnat ett "Welcomeparty" på en pub här i närheten. Det var skönt att det var så nära att jag kunde gå dit. Jag lärde känna några nya människor också, vilket var jättekul. Det finns verkligen hur många pubar som helst här i Brighton och Hove. Det är en stad som kan erbjuda mycket. Jag längtar tills det blir varmare så att man kan sitta på stranden och njuta av solen. Nu är det lite kallt för det, men det är ändå skönt att gå på strandpromenaden.

Igår hade vi det där diagnosprovet. Det var inte lätt och jag gissade väl på typ 90%... ska bli intressant att se resultatet sedan. Det är trots allt 1 credit som står på spel, men man kan ju alltid göra om det senare. Men nästan 3 timmars jobb har jag inte lust att göra om. Readingprovet gick väl okej. Vi fick meningar, en text och några ord som vi skulle prata in på en bandspelare. Nervös blev jag och hakade upp mig. Vi skulle säga vårt namn innan vi började med orden och så, men det glömde jag självklart. Kom på det efter en stund. Guldfiskminne...

Jag var i alla fall duktig och satte mig i biblioteket och gjorde läxan efteråt. Gick runt en stund på universitetsområdet också innan jag tog bussen hem. Och nu har jag äntligen fixat det där fotot vi skulle haft med oss i måndags, gjorde det i en fotoautomat i köpcentret. Kan sådana foto aldrig bli bra?

Nä, dags att sova snart kanske. Fast jag är inte speciellt trött för en gångs skull. Skola 10-15 imorgon och sen helg! Ska bli skönt!


Min termosmugg som används flitigt!
England är ett kallt land och värmen är svindyr.
Ingen bra kombo...Kommentarer
Postat av: camilla

Haha nää får hoppas de, däremot har de ju väldigt billig läsk :P

Hur trivs du i england? hur länge har du vart där?/ska du vara där?

Vad pluggar du?

2011-01-28 @ 08:37:39
URL: http://resanupp.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0