Inflyttad i lägenhetenTiden går så snabbt! Den bara flyger iväg. Jag har bara varit här i tre dagar men det känns som minst en vecka. Flyttade in i lägenheten igår och den är helt okej. Nu när vi var fått värme och varmvatten så blev det lite trevligare. Fy tusan vad kallt här var igår och idag. Jag sov i mysisbyxor, tjocktröja och raggsockar. Men inatt behöver jag inte göra det, och så kommer det bli lättare att gå upp imorgon. Det kändes som om man typ sov i tält, kroppen var varm men huvudet iskallt.

Första dagen i skolan idag också. Vi har registrerat oss och fått studentkorten (NUS-card). Jag blev jätteful på fotot, haha. Men ja, jag får väl leva med det. Vi tog en tur till biblioteket och kollade in det. Man måste använda sitt kort för att komma in där, typ dra det på någon maskin och så öppnas grindarna. Universitetsområdet är verkligen jättestort! Det ska bli kul att gå och upptäcka det lite mer.

Det är svårt att ta in all information de här första dagarna. Nya människor, ny miljö... ja, allt är ju nytt. Det kommer nog ta en tag innan man kommer in i det. Får försöka ta en dag i taget och ta allt lite som det kommer. Vi börjar så smått komma iordning i lägenheten. Köpt vattenkokare, badrumsmatta, varsin kudde till och lite annat nödvändigt. Jag storhandlade mat innan idag. Köpte basvaror som typ havregryn, krossade tomater, russin och lite annat. Det är så speciellt att komma till en mataffär i ett annat land. Så många nya märken och just England är ju ett speciellt matland. Det tar sin lilla tid att hitta rätt, men samtidigt är det kul.

Några bilder på lägenheten måste jag ju visa. Nu har vi ju fått lite mer ordning här så får ta nya bilder någon dag, men ja så här ser det ut i alla fall.


Köket


En del av badrummet


En del av stora rummet och hallen


Andra delen av stora rummet
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0