Hejdå Sverige och SkånelandSitta ner lugnt och stilla hela kvällen? Hur kunde jag tro det? Det blev precis tvärtom, jag har sprungit runt som en yr höna. Resfebern slog till ordentligt för några timmar sedan, och jag fick gå ut och svalka av mig en stund. Dricker en kopp te nu och börjar känna mig lite lugn igen. Allt är packat och jag kan inte direkt göra något mer. Men jag vet att jag inte kommer vara speciellt lugn förrän jag har checkat in och gått igenom säkerhetskontrollen. Jag är alltid lika nervös för att bagaget ska väga för mycket, att det ska pipa när jag går igenom och så vidare. Åh, blir så trött på mig själv! Sedan är det en stressfaktor att åka själv också, fastän jag har flygit själv innan. Men denna gången är det annorlunda, ingen som står där på flygplatsen och tar emot mig.

Jag och mina två 20-kilos väskor + 10-kilos ryggsäck ska lyckas hitta rätt på Gatwick och ta oss till Brighton. Och sedan till hotellet. Men det kommer säkert gå galant! Jag har ju munnen med mig som min kära mormor alltid säger. De gamla är ganska kloka.

Dagen har gått i rasande fart. Jag är glad att det har ordnat sig med läkarintyg, försäkringskassan och snart csn förhoppningsvis. Nu ska jag till Brighton och leva livet på riktigt! Det var längesen, men nu är det minsann min tur! Som jag har längtat!

Klockan ringer 04.53 (jag har lite konstiga tvång när det gäller mina väckningstider ja) och alltså borde jag sova nu...jag är inte ens i närheten. Jag får titta på några Vänner-avsnitt och hoppas att John Blund kommer smygandes så småningom. Det blir en lååång dag imorgon...

Kommentarer
Postat av: janina

lycka till sofie. slå emot i svåra stunder, njut av livet. du är värd det här! ha det så jättebra nu :)

2011-01-22 @ 06:56:25
URL: http://janinaw.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0