Jag kan om jag villIdag har jag gjort massor av sådana där saker som man måste göra. Eller måste och måste, men det underlättar ju litegrann.

Jag har...
- Bakat morotsbröd och morotsbullar (frallor för er som inte är skåningar)
- Tvättat
- Städat
- Gått till stan och hämtat biljetterna till Melissa Horn-konserten på söndag
- Spontanshoppat
- Skrivit färdigt reportaget (fyra dagar innan deadline)

Det är väl typ det. Jag blåste nästan bort när jag gick till stan. Seriöst så hindrade blåsten mig från att gå framåt vissa stunder. Men konsertbiljetterna fick jag tag i. Skönt att ha det fixat. Och så är jag glad över att jag har skrivit färdigt reportaget. Vad tycker ni om rubriken "Julstämningen överlevde stormen", känns den lockande?

För övrigt hoppas jag på en god natt sömn. Jag har inte fått många timmars sömn de senaste nätterna nämligen, och imorgon blir det full rulle hela dagen.


Vi ska sitta längst fram på söndag!Kommentarer
Postat av: Lina

Åh finaste!Det kommer bli bra,DU gör det så bra,å redan nu visar du på hur en vinnare är!DU har varit en vinnare hela tiden!Hejja dej,å mej...( smyger in mej där,så göttt att rulla sej i beröm...hahahha)

Ja,du,så kul m BULLAR.Å vet du,...visst säger väl oxå du gräddbullar till typ såna dära Mumsmums-grejer?Vissa säger MUNKAR?!?!??!?

SKånetöser vet allt hur det ska va,

vi regerar.

Kärlek

ta hand om dej idag

2011-12-02 @ 09:01:33
URL: http://sotfro.blogg.se/
Postat av: Lina

vet fan inte om jag skrev rätt på de där orden man ska skriva inför att kommentaren ska publiceras...jaja,har iaf skrivit en kommentar...redan...

var bara tvungen att ojja mej lite kring att du ska på MElissa.Hur glad som helst för din skull...men jisses va jag surar för min egen.Hahahahadu hjärtat,njuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuut!Jag såg ju hennes senast,underbart,

så njut,njut!

Det är du värd

Puss igen

2011-12-02 @ 09:04:23
URL: http://sotfro.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0