Myror i hela kroppenIdag började vi med en ny kurs, berättarteknik, och vilken början det blev. 6½ timmars föreläsning, det var ju lagom kul. Det var tur att jag hade fått en promenad innan jag satte mig ner men det var ändå för länge för att jag skulle kunna sitta ner lugnt. De sista två timmarna höll jag på att springa därifrån.
Jag hade myror i hela kroppen och ville bara ut. Jag trodde inte att jag skulle klara av att sitta kvar där inne, men det gick ju. Bra där.

Jag tänkte gå och lägga mig tidigt idag men jag har en känsla av att det inte kommer bli så. Jag har fått i uppdrag av lillasyster att göra två almanackor, varav jag bara ska vara med och ge bort den ena. Lite för snäll där kanske? Jag borde egentligen sitta med näsan i böckerna, men jag är totalt opeppad så det skulle nog inte funka.

Nä, nu ska jag fortsätta med mitt. Måste göra julkort också.Kommentarer
Postat av: Lina i egen hög person

Du är härmed inbjuden till Luciafirande...mitt följe av mina alteregon(hihi) kommer lussa hela dan i bloggen.tittar gärna in.....Ingen Lucia utan Lussetåg.Tänker på dej fina,...kramar,massor...

2011-12-12 @ 23:46:08
URL: http://sotfro.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0