Jag älskar tidiga morgnarJag tycker egentligen om att gå upp tidigt på morgonen. Man hinner med så mycket mer och dagen känns skönare på något vis. Jag går upp och tittar på julkalendern varje morgon 7.15. Den är som bäst då liksom. Inte samma sak att se den på datorn eller på kvällen. Nä, morgonen ska det vara!

Så nu har jag alltså varit vaken i över två timmar och en stor del av tiden har jag försökt börja på min filmanalys av Rango. Den handlar typ om en kameleont som har en identitetskris och försöker hitta sig själv i öknen. Typ så. Det går sådär men problemet är väl att jag är ganska opeppad och att tankarna är på annat.

Ikväll bär det av hem till Skåne! Jag önskar att jag kunde säga att jag åker hem på jullov, men inte riktigt. På tisdag (bra tajmat på min födelsedag) ska vi ha seminarium, så jag får åka tillbaka till Kalmar på måndag. Som tur är hamnade jag i gruppen som har seminarium klockan 8.00 och vi är typ klara 9.30 så efter det sätter jag mig på tåget.

Nä, filmanalys var det ja...

Kommentarer
Postat av: Lina

...jag brukar somna först på morgonen.hihih,men gillar dom ändå!åh,min skånetös,...kom till oss,då blir allt helt igen,å gott,å rullebör å trätollor å så...dte regnar(funkr sådär m snön...som e ganska tydligt...men jobbar på det)...

Skynna dajj!Saaaarrrvi,bajj!Puss å hajj från majj

2011-12-15 @ 09:15:16
URL: http://sotfro.blogg.se/
Postat av: Linda

Blir det Skåne sen för gott?

2011-12-15 @ 21:51:50
URL: http://peaklinda.blogg.se/
Postat av: Lina

kärlek till dej min tös,....All käääärlek!<3Å tack,puss å kram,DU ÄR VIKTIG!

2011-12-15 @ 22:51:14
URL: http://sotfro.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0