I väntan på julaftonJag har blivit dunderförkyld. Det slog till igår eftermiddag och imorse var jag så hes att jag knappt kunde prata. Lagom kul så här till jul men inget att göra åt det. Nu är vi på plats på Österlen hos farmor. Det är mysigt att fira jul på landet. Bara snön som fattas som sagt. Men alla julklappar är inslagna, tomteluvan på, farmors gran klädd och nu väntar vi bara på att det ska bli julafton.

Det har varit en jobbig dag på många sätt och jag har haft många myror i benen och ångest upp i halsen. Nu hoppas jag på att resten av julen blir lugn och fridfull. Det är det jag önskar mig.

Jag välkomnar julafton med ett morgonpaket under granen, Kalle Anka, julbord och besök av tomten på kvällen. Och massa mys och spel däremellan.

Detta blir bra.

Kommentarer
Postat av: Lina

ååååh,God Jul snäckan! ah,asså,jag vann väl insikten om att aldrig köpa lotter till uppesittarkväll igen....asså,...jag hade sååååå tråkigt...å vann...inget.men,grattis ti dajj,då vet du vad du ska göra nästa helg!hihi....god jul hjärtat,min skånetös,mys m familj å hälsa så gott.puss

2011-12-24 @ 10:57:56
URL: http://sotfro.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0