För många bollar i luftenDet är kaos inuti mitt huvud. Jag försöker göra allt på en och samma gång och det slutar med att jag har många saker halvfärdiga. Varför kan jag inte lära mig att koncentrera mig på en sak? Varför måste jag ha tusen bollar i luften samtidigt?

Almanackorna fick jag färdiga tidigare ikväll i alla fall. Alltid något liksom. Jag får vara glad för det lilla ibland. Imorgon har jag mycket på schemat. Tvätta, städa, gå till it-service och fråga efter mitt lösenord till passerkortet, titta på två filmer, packa, börja med filmanalysen...och säkert många fler saker. Äta och sova också kanske. Det är nog bra.

Nu ska jag dränka mig i duschen ett tag och sen kolla på någon film tills jag slocknar...


Lillasysters och mitt lussebullsbak förra veckan.Kommentarer
Postat av: Lina

För du är bara för underbar!Hoppas bollarna e några färre idag,...vet inte om du märkte det,men jag bad ett gäng bollhav att sno några av dej.bara för att underlätta lite...typ......hihih,tänker på dej hjärtat,min skånetös!Puss

2011-12-14 @ 20:54:38
URL: http://sotfro.blogg.se/
Postat av: Anonym

Oj, du ser faktiskt ganska tärd ut så jag tycker att det är jättebra att du kommit till insikt om att du halkat tillbaka och behöver mer hjälp. Hoppas att du inte behöver vänta så länge på att få hjälp, men så länge är det ju jättebra att du bor hemma och får hjälp och stöd med vad som är "normalt" i mat- och promenadväg. Försök verkligen att gå emot ångesten och tankarna, de vill bara jävlas med dig och det blir bättre i längden om du står emot, i promise:)

Grattis föresten!!

2011-12-20 @ 12:47:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0