Och där kom nervositeten


 
Då så, då är det dags för tenta imorgon klockan åtta... Jag har varit så lugn hela dagen och inte känt någon större stress inför imorgon. Jag har till och med varit i skolan på föreläsning och kände att jag hade kunnat skriva tentan där och då. Men nu ikväll slog nervositeten till och nu skakar jag i hela kroppen. Plötsligt är allt jag har lärt mig borta och jag fick snabbt sluta läsa i mina anteckningar för att jag inte fick ordning på något och det var kaos i huvudet. Jag försöker tänka att när jag läser igenom det lite lätt imorgon så kommer det kännas bra igen. Och tentan kommer gå bra, om det nu inte kommer frågor på just det som jag inte har lyckats lära mig. Eller att jag får en total blackout eller något. Positivt tänkande här ja.
 
Andas, andas, andas. Och tänka att det är tillräckligt bra att "bara" få ett godkänt betyg, det behövs egentligen inte mer. Det är okej ändå. Jag kan inte göra mer än mitt bästa. Så nu ska jag lösa korsord tills ögonen blir trötta och sen förhoppningsvis sova bra några timmar. Andas och tänk positiva tankar.
 


Kommentarer
Postat av: Mia

Sofie fina!

Jag tror att tentan kommer att gå bra, men ja jag känner igen det där med att ha press på sig själv och det är vidrigt när den där ångesten kommer. Men du lär dig mer än du tror och jag hoppas att prestationsångesten kommer att lägga sig, för mig har den i alla fall lugnet sig. Kramar Mia

Svar: Tentan kändes helt okej :) Ja, prestationsångest är inget trevligt alls... och nu har de bytat betygssystem så där är fler steg och det skapar mer ångest. Skönt att din prestationsångest har lugnat sig iaf! Kramar till dig vännen!
Sofie

2014-03-06 @ 10:19:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0