Lyckad Londonresa!


 
Home again. Det bästa med att komma hem från London är att slippa trängas med folk hela tiden. Även om vi gick en del i parker och kunde njuta av de stora gräsmattorna, blommorna och att där inte var så mycket folk så var vi ändå tvunga att trängas med folk när vi skulle tillbaka till hotellet. Så det känns väldigt skönt, och att sova i min egen säng såklart. Det blev inte så många timmars sömn inatt för jag behövde åka tidigt till skolan men det var det värt för att vi kunde hämta ut våra tentor idag och jag fick ett B så jag får vara nöjd. Skönt att kunna lägga den delen åt sidan nu.
 
Londonresan var på det hela bra. Vi var på matmarknad, shoppade, gick i parkerna, var på Harrods, några museum, vandrade runt och såklart då på Harry Potter studion. Vi var där nästan i sex timmar, och jag är imponerad av mamma att hon stod ut haha. Men hon tyckte det var ganska intressant i alla fall, och jag var glad och nöjd när vi åkte därifrån. Mitt mående har varit ganska bra under hela resan också. Vi gick runt ganska mycket och jag var väldigt trött på kvällarna så ångesten och de dumma tankarna fick inte så stor plats, vilket var skönt. Lite ångest då och då, ibland mer, men jag är glad att det inte var mer. Och jag har utmanat mig med maten och ätit mer jobbiga saker. Så sammanfattningsvis en bra resa!
 
Och nu tillbaka till vardagen, och det är dags att ta tag i skolarbetet känner jag. Men jag fick lite energi och självförtroende av tentaresultatet så det ska nog gå bra tror jag.
 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0