Verkligheten är inte alltid som man tror


 
Det känns lite konstigt att ha börjat gå till öppenvården igen. Än så länge går jag bara till sjukgymnasten men vi både pratar och arbetar med kroppen. Det är det att ha fullt fokus på mig och att jag ska börja arbeta med mig själv lite mer nu och inte fly så fort det blir jobbigt... att faktiskt börja gå emot ångesten och förändra mitt beteende. Även om jag har jobbat själv under det senaste halvåret så blir det tydligare mål nu och att faktiskt göra. Idag fick jag rita hur stora olika kroppsdelar var, och ja det var nyttigt att göra. Att få det så konkret på ett papper att jag ser mig själv som större än jag är. Exempelvis så trodde jag att min mage var dubbelt så stor som den är.
 
Igårkväll fick jag rejält mycket ångest. Det var en ordväxling som satte igång kaoset i huvudet och sen kom allt på en gång. Rädsla, sorg och så vidare. Jag sprang runt i ett mörker och fick än en gång erfara hur ångesten kan jaga på mig. Promenad. Kyla. Öppet fönster. Golv. Tårar. Iskallt. Mindre rolig kväll alltså. 
 
Dagen har varit okej. Det positiva är att vi har fått snö och det gör mig glad. Nu är det vitt överallt! Trist att det inte var så under december bara... Man kan inte få allt. Ny dag imorgon. Skola på eftermiddagen och förhoppningsvis lite plugg innan dess.
 


Kommentarer
Postat av: Sanna

Hej vännen!
Kikar in här lite då och då, så jag har ju lite koll på vad som pågår. Hoppas du får nytta av nya sjukgymnasten. Jag har själv stor nytta av min sjukgymnast.
Kram och puss!

Svar: Det känns bra! Ja, jag kommer ihåg att du sa det! Skönt! :)Puss å kram!
Sofie

2014-01-29 @ 10:27:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0