Bästa känslan är när jag ligger på golvet och skrattar så mycket att tårarna rinner


 
Alltså den där känslan när man viker sig av skratt, tårarna kommer och man kan inte sluta skratta... det är en av de bästa känslorna som finns. Och just då mår jag så himla bra. Jag älskar det. Och tänk att jag kan släppa allt tungt som hänger över mig och skratta så mycket att jag gråter. Bästa känslan!
 
Ikväll har jag skrattat sådär mycket. Vi tittade på World tour of Skåne, en föreställning av Johan Glans. Så himla kul och precis vad jag behövde efter en jobbig start på dagen. Först en jobbig natt med jobbiga drömmar och sen gick jag i en ångestdimma de första timmarna av dagen... kaos. Jag sprang runt och gjorde allt möjligt, sen gick jag ut på promenad och efter det fick jag ett ryck och bakade två sorters kakor. Sen gick jag iväg till stallet och pussade på hästarna och skrittade en runda i den iskalla vinden med Viril.
 
Så trots att dagen började med kaos slutar den helt okej. Jag är jättejättetrött och längtar efter att krypa ner under täcket (täckena), samtidigt som ångesten finns där och bankar på mig... men jag ska lyssna på min trötta sida nu. Blir bäst så. Ny dag imorgon och då ska det tydligen snöa här längst nere i söder. Och blåsa såklart. Så galet trött på den här blåsten nu...
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0