Looking back, I could have played it differently


 
Just do it.Ibland, eller väldigt ofta egentligen, är det verkligen det som gäller. Många gånger är det bara att göra det utan att tänka för mycket. Jag brukar typ alltid snurra in mig i massa tankar och analysera hit och dit. Och till vilken nytta? Det räcker ofta med att göra det som känns rätt för stunden och strunta i vad som har hänt innan eller vad som skulle kunna hända. Men ja, det är lättare sagt än gjort många gånger.
 
Jag har haft en väldigt bra måndag, och jag som trodde att min dåliga nattsömn skulle förstöra dagen. Så en liten skakig start men jag blev väldigt glad när jag såg att jag hade fått högsta betyg på fördjupningsarbetet som avslutade höstterminen. Så glad åkte jag till Malmö och var hos sjukgymnasten och sen åt lunch med världens bästa Ami. Sen hem och byta om och gå till stallet. Det blev en tur i det fina vädret på en överpigg Viril. Han frustade och bockade när han fick galoppera och var rätt nöjd efteråt. Sen jobbade jag med Abbey i paddocken, och det kändes helt okej tillslut. Så en bra start på veckan!
 
Konstigt nog känner jag mig inte speciellt trött. Sömnen var inget bra inatt så jag borde vara tröttare än vad jag är... tröttheten kommer kanske under den tre timmar långa föreläsningen imorgon eftermiddag. Jag har redan lite ångest inför det.. 3 timmars sitta stilla och lyssna. Ja, bara att hoppas på att det är intressant....
 
Viril tyckte inte det var så kul att stå still bara för att jag skulle ta en bild... men jag lyckades ta en tillslut där han stod stilla.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0