Måndagstråk


 
Tråkmåndag. Den där förkylningen hänger sig kvar så jag orkade inte ta mig till skolan idag. Istället har jag roat mig med att fixa massor av småsaker som att putsa vinterskorna, sortera kläder, städa och julpysslat lite. Sen var jag i stallet och myste med hästarna och så har jag pluggat lite. Så dagen har inte känts helt värdelös i alla fall.
 
Jag blir så rastlös av vara hemma när jag egentligen ska vara någon annanstans. Och speciellt då det som idag har regnat precis hela dagen. Jag får alldeles för mycket tid för att tänka och bankar ångesten på mig så slår det hårdare för att den får chansen att komma mycket närmare. Egentligen skulle jag vilja bädda ner mig och titta på en film men jag är har alldeles för många myror i benen för det, och det stör jag mig. Men så är det. Jag ska inte lägga onödig energi på det. Bara dumt.
 
Imorgon ska jag ta mig till skolan. Jag sov väldigt dåligt inatt och drömde jobbiga drömmar så det är bara att hålla tummarna för att denna natten blir trevligare. Om jag tänker att den ska bli trevligare så blir den kanske det också. Värt ett försök.
 
Julpyssel!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0