Like a wave the ocean just can't control


 
Jag har haft väldigt svårt för att koncentrera mig de senaste dagarna. Tankarna flyger iväg och jag gör allt annat än det jag borde göra. Hemtenta imorgon och jag har aldrig varit så dålig föreberedd som jag är. Men ja, på 28 timmar ska jag väl lyckas göra något. Vi får väl se om det går. Skönt att slippa vara det nervvraket som jag brukar vara inför en salstenta annars. Så det är bra.
 
Så istället för att plugga tillräckligt mycket har jag laddat inför december. Igår köpte jag ett stort datumljus och idag har min andra snögubbe fått komma fram. Det ska bli så underbart skönt att efter hemtentan så kan jag njuta så mycket jag vill av första advent och december utan att ha dåligt samvete. Det är det bästa av allt!
 
Ja, hemtenta imorgon som sagt. Och då hoppas jag att jag kan koncentrera mig på det. Men det ska nog gå bra. Jag får väl tänka på att ju fortare jag blir färdig ju fortare kan jag börja njuta av julen. Nä, dags att komma i säng snart så att jag kan börja med tentan vid åttatiden. Yeajh...
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0