Fokusera på det positivaDenna söndagen blev mycket bättre än vad jag trodde när jag vaknade i morse. Efter flera nätters dålig sömn hade jag noll energi och kände för att lägga mig under täcket och sova bort dagen (och livet). Men istället för att fokusera på det dåliga cyklade jag ner till stranden och tog en promenad och satt och läste en stund. Cyklade sedan hem och åt lunch/fikade med mamma och pappa. Sedan cyklade jag och träffade Ie och vi satte oss vid kanalen och pratade. Mysigt och välbehövligt!

Nu ikväll efter middagen blev det en powerwalk med mamma cyklandes bredvid för att rensa huvudet. Det är tufft nu...tankarna är inte roliga, men det går på något vis. Jag får ta en dag (timme ibland) i taget.

Nu tittar vi på Saltkråkan här hemma. En av mina Astrid Lindgren favoriter!


Fikamys i trädgården :)Kommentarer
Postat av: Anonym

En liten undran bara, kan du inte ta hjälp av dina föräldrar när tankarna blir för jobbiga. Istället för att fly ut i en powerwalk (vilket är precis vad tankarna säger) så skulle du kanske kunna be dina föräldrar om stöd, berätta hur du mår och fråga om ni kan spela något spel eller så. Vad tror du om det? För i längden är det ju inte hållbart att ständigt följa tankarna och fly ifrån ångesten genom att gå ut och gå...Kämpa på ändå, snart börjar plugget och DÅ får du absolut annat roligare att tänka på!!

2011-08-01 @ 11:55:53
Postat av: camilla

Saltkråkan och barnen i bullerbyn e bland mina favoriter med :D fast alla e grymt bra:Dha en bra kväll:)

2011-08-11 @ 21:13:01
URL: http://resanupp.devote.se
Postat av: camilla

Saltkråkan och barnen i bullerbyn e bland mina favoriter med :D fast alla e grymt bra:Dha en bra kväll:)

2011-08-11 @ 21:13:50
URL: http://resanupp.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0